Ταλιμπαν / ΙΝΔΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ / «οι μαχητές των ταλιμπάν βρίσκονται σε αναμονή σε όλες τις εισόδους της καμπούλ μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία για μια ειρηνική και ικανοποιητική μετάβαση της εξουσίας», είπε ο ζαμπιχουλάχ.

Ταλιμπαν / ΙΝΔΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ / «οι μαχητές των ταλιμπάν βρίσκονται σε αναμονή σε όλες τις εισόδους της καμπούλ μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία για μια ειρηνική και ικανοποιητική μετάβαση της εξουσίας», είπε ο ζαμπιχουλάχ.. Το πιο αναπάντεχο τηλεφώνημα στο κινητό της δέχθηκε δημοσιογράφος του bbc, όταν έμαθε στον τηλεοπτικό «αέρα» ότι της τηλεφωνεί ένας εκπρόσωπος των ταλιμπάν. Οι ταλιμπάν βρίσκονται μία ανάσα από την πρωτεύουσα καμπούλ, οι κυβερνητικές δυνάμεις υποχωρούν και η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα εμφυλίου. Παρελθόν η κυβέρνηση του αφγανιστάν. «οι μαχητές των ταλιμπάν βρίσκονται σε αναμονή σε όλες τις εισόδους της καμπούλ μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία για μια ειρηνική και ικανοποιητική μετάβαση της εξουσίας», είπε ο ζαμπιχουλάχ. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών, καθώς το προσωπικό από τις ηπα και την.

Οι ταλιμπάν θα μπορούν να καταλάβουν την καμπούλ μέσα στους επόμενους τρεις μήνες σύμφωνα με τις αμερικανικές εκτιμήσεις, οι ταλιμπάν θα χρειαστούν 30 με 60 ημέρες για να σφίξουν τον κλοιό. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν και την πόλη χεράτ. Οι ταλιμπάν εξαπέλυσαν την ολομέτωπη επίθεσή τους τον μάιο, όταν ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν επιβεβαίωσε την έναρξη της διαδικασίας.

ΗΠΑ - ΤΑΛΙΜΠΑΝ: ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ - NEMESIS HD
ΗΠΑ - ΤΑΛΙΜΠΑΝ: ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ - NEMESIS HD from nemesishd.gr
Διάλογο με τους ταλιμπάν θέλει ο ερντογάν. Πυρετώδεις διαβουλεύσεις για ειρηνική μεταβίβαση εξουσίας στους ταλιμπάν. Οι ταλιμπάν θα μπορούν να καταλάβουν την καμπούλ μέσα στους επόμενους τρεις μήνες σύμφωνα με τις αμερικανικές εκτιμήσεις, οι ταλιμπάν θα χρειαστούν 30 με 60 ημέρες για να σφίξουν τον κλοιό. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. Έτσι κερδίζουν τον σεβασμό και την υποστήριξη των αφγανών. Μετά την κανταχάρ οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν ότι κατέλαβαν και τη λασκάρ γκα, η οποία εκκενώθηκε. Στα χέρια των ταλιμπάν βρίσκεται πλέον το αφγανιστάν με τους διπλωμάτες των δυτικών χωρών να αποχωρούν τρομοκρατημένοι από τη χώρα, την ίδια ώρα που οι ταλιμπάν συνεχίζουν να. Παρελθόν η κυβέρνηση του αφγανιστάν.

Οι ταλιμπάν πήραν και τη λασκάρ γκα.

Μετά την κανταχάρ οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν ότι κατέλαβαν και τη λασκάρ γκα, η οποία εκκενώθηκε. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. Δείτε τα πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων μέσα από το gazzetta.gr! Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών, καθώς το προσωπικό από τις ηπα και την. «οι μαχητές των ταλιμπάν βρίσκονται σε αναμονή σε όλες τις εισόδους της καμπούλ μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία για μια ειρηνική και ικανοποιητική μετάβαση της εξουσίας», είπε ο ζαμπιχουλάχ. Παρελθόν η κυβέρνηση του αφγανιστάν. Εκπρόσωπος των ταλιμπάν λέει πως θα σεβαστούν τα δικαιώματα των γυναικών, οι οποίες θα έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση και στην εργασία! Στα χέρια των ταλιμπάν βρίσκεται πλέον το αφγανιστάν με τους διπλωμάτες των δυτικών χωρών να αποχωρούν τρομοκρατημένοι από τη χώρα, την ίδια ώρα που οι ταλιμπάν συνεχίζουν να. Πυρετώδεις διαβουλεύσεις για ειρηνική μεταβίβαση εξουσίας στους ταλιμπάν. Επειγόντως μεταφορά προσωπικού δυτικών πρεσβειών εκτός χώρας. Όπως ήταν αναμενόμενο, μιας και υπό τον έλεγχό τους βρίσκονται πλέον όλες οι μεγάλες πόλεις του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν άρχισαν να εισέρχονται στην καμπούλ, την οποία έχουν περικυκλώσει από. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα το πρωί την στρατηγικής σημασίας πόλη τζαλαλάμπαντ, στο την ώρα που μαίνονται οι μάχες, ήρθε στη δημοσιότητα βίντεο με τους ταλιμπάν να εισβάλουν στη. «οι μαχητές των ταλιμπάν βρίσκονται σε αναμονή σε όλες τις εισόδους της καμπούλ μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία για μια ειρηνική και ικανοποιητική μετάβαση της εξουσίας», είπε ο ζαμπιχουλάχ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, μιας και υπό τον έλεγχό τους βρίσκονται πλέον όλες οι μεγάλες πόλεις του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν άρχισαν να εισέρχονται στην καμπούλ, την οποία έχουν περικυκλώσει από. Επειγόντως μεταφορά προσωπικού δυτικών πρεσβειών εκτός χώρας. Δείτε τα πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων μέσα από το gazzetta.gr! Το γύρο των social media κάνει το βίντεο από τη στιγμή που ταλιμπάν στο αφγανιστάν εισβάλλουν στη βίλα του στρατηγού ρασίντ ντόστομ, την ώρα που οι μάχες μαίνονται στη χώρα. «οι μαχητές των ταλιμπάν βρίσκονται σε αναμονή σε όλες τις εισόδους της καμπούλ μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία για μια ειρηνική και ικανοποιητική μετάβαση της εξουσίας», είπε ο ζαμπιχουλάχ.

ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ «ΤΑΛΙΜΠΑΝ» ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΙ ΕΣΤΙ.. ΕΠΙΑΣΑΝ ...
ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ «ΤΑΛΙΜΠΑΝ» ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΙ ΕΣΤΙ.. ΕΠΙΑΣΑΝ ... from 4.bp.blogspot.com
Διάλογο με τους ταλιμπάν θέλει ο ερντογάν. Το πιο αναπάντεχο τηλεφώνημα στο κινητό της δέχθηκε δημοσιογράφος του bbc, όταν έμαθε στον τηλεοπτικό «αέρα» ότι της τηλεφωνεί ένας εκπρόσωπος των ταλιμπάν. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. Πυρετώδεις διαβουλεύσεις για ειρηνική μεταβίβαση εξουσίας στους ταλιμπάν. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών, καθώς το προσωπικό από τις ηπα και την. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα το πρωί την στρατηγικής σημασίας πόλη τζαλαλάμπαντ, στο την ώρα που μαίνονται οι μάχες, ήρθε στη δημοσιότητα βίντεο με τους ταλιμπάν να εισβάλουν στη. Οι ταλιμπάν θα μπορούν να καταλάβουν την καμπούλ μέσα στους επόμενους τρεις μήνες σύμφωνα με τις αμερικανικές εκτιμήσεις, οι ταλιμπάν θα χρειαστούν 30 με 60 ημέρες για να σφίξουν τον κλοιό. «οι μαχητές των ταλιμπάν βρίσκονται σε αναμονή σε όλες τις εισόδους της καμπούλ μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία για μια ειρηνική και ικανοποιητική μετάβαση της εξουσίας», είπε ο ζαμπιχουλάχ.

Έγκριση τρίτης δόσης εμβολίων σε άτομα με ασθενές ανοσοποιητικό σύστημα.

Μετά την κανταχάρ οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν ότι κατέλαβαν και τη λασκάρ γκα, η οποία εκκενώθηκε. Όπως ισχυρίζεται «οι ταλιμπάν ανοίγουν τις φυλακές και απελευθερώνουν αθώους που κρατούνταν από καθεστώς της καμπούλ. Θέμα των δικαστηρίων οι εκτελέσεις και οι λιθοβολισμοί. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη. Όπως ήταν αναμενόμενο, μιας και υπό τον έλεγχό τους βρίσκονται πλέον όλες οι μεγάλες πόλεις του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν άρχισαν να εισέρχονται στην καμπούλ, την οποία έχουν περικυκλώσει από. Οι ταλιμπάν βρίσκονται μία ανάσα από την πρωτεύουσα καμπούλ, οι κυβερνητικές δυνάμεις υποχωρούν και η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα εμφυλίου. Έτσι κερδίζουν τον σεβασμό και την υποστήριξη των αφγανών. Οι ταλιμπάν θα μπορούν να καταλάβουν την καμπούλ μέσα στους επόμενους τρεις μήνες σύμφωνα με τις αμερικανικές εκτιμήσεις, οι ταλιμπάν θα χρειαστούν 30 με 60 ημέρες για να σφίξουν τον κλοιό. Πυρετώδεις διαβουλεύσεις για ειρηνική μεταβίβαση εξουσίας στους ταλιμπάν. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. Παρελθόν η κυβέρνηση του αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα τη λασκάρ γκα, την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν, αφού επέτρεψαν οι δυνάμεις του στρατού, πολιτικοί «οι μαχητές των ταλιμπάν βρίσκονται σε αναμονή σε όλες τις εισόδους της καμπούλ μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία για μια ειρηνική και ικανοποιητική μετάβαση της εξουσίας», είπε ο ζαμπιχουλάχ.

Έτσι κερδίζουν τον σεβασμό και την υποστήριξη των αφγανών. Οι ταλιμπάν εξαπέλυσαν την ολομέτωπη επίθεσή τους τον μάιο, όταν ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν επιβεβαίωσε την έναρξη της διαδικασίας. Πυρετώδεις διαβουλεύσεις για ειρηνική μεταβίβαση εξουσίας στους ταλιμπάν. Παρελθόν η κυβέρνηση του αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα το πρωί την στρατηγικής σημασίας πόλη τζαλαλάμπαντ, στο την ώρα που μαίνονται οι μάχες, ήρθε στη δημοσιότητα βίντεο με τους ταλιμπάν να εισβάλουν στη.

ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΛΙΔΑΤΗ ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΡΑΣΙΝΤ ...
ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΛΙΔΑΤΗ ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΡΑΣΙΝΤ ... from i.ytimg.com
Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. Εκπρόσωπος των ταλιμπάν λέει πως θα σεβαστούν τα δικαιώματα των γυναικών, οι οποίες θα έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση και στην εργασία! «οι μαχητές των ταλιμπάν βρίσκονται σε αναμονή σε όλες τις εισόδους της καμπούλ μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία για μια ειρηνική και ικανοποιητική μετάβαση της εξουσίας», είπε ο ζαμπιχουλάχ. Στα προάστια της καμπούλ οι εξτρεμιστές ισλαμιστές που έχουν πάρει τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους της αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν θα μπορούν να καταλάβουν την καμπούλ μέσα στους επόμενους τρεις μήνες σύμφωνα με τις αμερικανικές εκτιμήσεις, οι ταλιμπάν θα χρειαστούν 30 με 60 ημέρες για να σφίξουν τον κλοιό. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών. Έγκριση τρίτης δόσης εμβολίων σε άτομα με ασθενές ανοσοποιητικό σύστημα. Παρελθόν η κυβέρνηση του αφγανιστάν.

Θέμα των δικαστηρίων οι εκτελέσεις και οι λιθοβολισμοί.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα τη λασκάρ γκα, την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν, αφού επέτρεψαν οι δυνάμεις του στρατού, πολιτικοί Οι ταλιμπάν κατέλαβαν και την πόλη χεράτ. Παρελθόν η κυβέρνηση του αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών. Πυρετώδεις διαβουλεύσεις για ειρηνική μεταβίβαση εξουσίας στους ταλιμπάν. Το γύρο των social media κάνει το βίντεο από τη στιγμή που ταλιμπάν στο αφγανιστάν εισβάλλουν στη βίλα του στρατηγού ρασίντ ντόστομ, την ώρα που οι μάχες μαίνονται στη χώρα. Όπως ήταν αναμενόμενο, μιας και υπό τον έλεγχό τους βρίσκονται πλέον όλες οι μεγάλες πόλεις του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν άρχισαν να εισέρχονται στην καμπούλ, την οποία έχουν περικυκλώσει από. Οι ταλιμπάν θα μπορούν να καταλάβουν την καμπούλ μέσα στους επόμενους τρεις μήνες σύμφωνα με τις αμερικανικές εκτιμήσεις, οι ταλιμπάν θα χρειαστούν 30 με 60 ημέρες για να σφίξουν τον κλοιό. Δείτε τα πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων μέσα από το gazzetta.gr! Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. Έγκριση τρίτης δόσης εμβολίων σε άτομα με ασθενές ανοσοποιητικό σύστημα. Έτσι κερδίζουν τον σεβασμό και την υποστήριξη των αφγανών. «οι μαχητές των ταλιμπάν βρίσκονται σε αναμονή σε όλες τις εισόδους της καμπούλ μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία για μια ειρηνική και ικανοποιητική μετάβαση της εξουσίας», είπε ο ζαμπιχουλάχ.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama